Novinky

Novinky

Reconnective Healing

Metoda, která pomáhá tělu léčit se přirozeným procesem! Působí přímo na příčinu Vašich problémů a vrací Vaše tělo zpět do frekvence zdraví a rovnováhy.

Reconnective Healing je léčením ve velmi jiném smyslu, než co jsme se naučili vnímat, rozumět, věřit nebo přijímat. Toto léčení je o evolučním procesu, který vznikl prostřednictvím spoluvytváření při nejvyšší vibrační interakci s vesmírem. Je to o restrukturalizaci naší DNA. 

Termíny pro online rezervace jsou otevřeny v rezervačním formuláři, v případě zájmu o jiný termín pište prosím na info@frekvencni-leceni.cz. Těším se na Vás!
 

Pokud se zaměříme na oblast zdraví, sledujeme po sezeních Reconnective Healing zajímavé výsledky při léčení různých druhů zdravotních problémů. Velmi osvěžující je také sezení využít jako regenerační terapii a pro restart unaveného organizmu.

Více informací ZDE 

Novinky

  • Stránky jsou v rekonstrukci, děkujeme za pochopení
    Stránky jsou v rekonstrukci, děkujeme za pochopení

  • Proces The Reconnection / Znovunapojení
    Proces The Reconnection / Znovunapojení

    Chcete se posunout v osobním životě, ve vztazích, v kariéře nebo v podnikání? Proces THE RECONNECTION / ZNOVUNAPOJENÍ je evolučním procesem, který přináší harmonizaci a reorganizaci ve všech aspektech Vašeho života! Termíny pro online rezervace jsou otevřeny v rezervačním formuláři, pokud Vám uvedené možnosti nevyhovují, neváhejte mne prosím kontaktovat na info@vyladte-svuj-zivot.cz a najdeme pro Vás jiný vhodný termín. Těším se na Vás!

  • SEMINÁŘ REKONEKTIVNÍHO LÉČENÍ - Praha 11.06.-14.06.2022
    SEMINÁŘ REKONEKTIVNÍHO LÉČENÍ - Praha 11.06.-14.06.2022

    "The O.N.E. Experience" - Úroveň 1+2 (Online program "Portal" + Živý seminář "Catalyst") - Praha 11.06.-12.06.2022  "RCCP - The Reconnection" - Úroveň 3 - Praha 13.06.-14.06.2022